#Marketing

Lubo Smid - Firmu posunují vpřed stovky každodenních rozhodnutí

Redakce4.5.2017

Lubo Smíd - webový vývojář, který s partnery založil STRV, přední českou společnost v oboru vývoje mobilních a webových aplikací. Pracují výhradně pro klienty v USA, kam se v roce 2012 vedení společnosti přesunulo. Studoval na univerzitě v Coventry a na a

Lubo Smid - Firmu posunují vpřed stovky každodenních rozhodnutí 2 fotografie ve fotogalerii

Lubo Smíd - webový vývojář, který s partnery založil STRV, přední českou společnost v oboru vývoje mobilních a webových aplikací. Pracují výhradně pro klienty v USA, kam se v roce 2012 vedení společnosti přesunulo. Studoval na univerzitě v Coventry a na americké Norwich University. A jen tak mimochodem se v roce 2016 zařadil do Forbes 30 pod 30.

Mladé i zkušené podnikatele čeká bezpočet velkých i malých rozhodnutí. A přesně o tom bude tato přednáška. Dozvíš, co znamená řídit, rozhodovat, řešit problémy běžných dní, problémy kolektivu, růstu a hromady dalších věcí. Jelikož je Lubo mladý člověk, který zná dnešní svět, můžeš si být jistý/á, že nebude mluvit o problémech starých desítky let, ale opravdu o tom, co se událo právě u nich v STRV.

Více informací zde.

Kdy: 4. května 18:00 - 20:00

Kde: Fakulta informatiky - FI MUNI, Botanická 68a, 602 00 Brno

Proč: Protože #JeCasBytLepsi

Komentáře (0)

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Partneři magazínu
další partneři
© 2024 BYZMAG.cz, Všechna práva vyhrazena.