#Lifestyle

hotel Galant Král kongresových hotelů na jižní Moravě

Redakce12.6.2017

Připravte pro své hosty výjimečnou konferenci na výjimečném místě – v Hotelu Galant v Mikulově, oceněném na letošním vyhlašování Czech Hotel Awards 2017 cenou za nejlepší čtyřhvězdičkový hotel v jihomoravském kraji. Leží přímo pod Svatým kopečk

hotel Galant Král kongresových hotelů na jižní Moravě 5 fotografií ve fotogalerii

Připravte pro své hosty výjimečnou konferenci na výjimečném místě – v Hotelu Galant v Mikulově, oceněném na letošním vyhlašování Czech Hotel Awards 2017 cenou za nejlepší čtyřhvězdičkový hotel v jihomoravském kraji. Leží přímo pod Svatým kopečkem v historickém centru Mikulova, v kraji vína, kultury a historie v jedné z nejoblíbenějších lokalit v České republice.

Zkušený personál a aktivní obchodní oddělení pro Vás ochotně připraví jakoukoliv akci na klíč až pro 500 hostů přesně podle Vašich představ.

Hotel, který v mnoha ohledech vyčnívá nad ostatními – součástí objektu je krytý střešní bazén se dvěma vířivkami na sluneční terase s nezapomenutelným výhledem na mikulovské dominanty, kongresový sál s kapacitou 500 osob, vinný sklep až pro 250 osob, hotelové vinařství a minipivovar Galant, hosty opěvované snídaně a mnohé další – je správnou volbou pro Vaše firemní či soukromé pobyty.

Hotel je s ubytovací kapacitou 282 lůžek ve 125 pokojích největším hotelem jižně od Brna a severně od Vídně. Pohodlně tedy pojme i tak náročnou událost, jakou jsou mezinárodní konference a sympózia, kterých již hotel připravil desítky a jejichž úspěšnost a spokojenost organizátorů dokládá nespočet kladných referencí.

Modernizovaný kongresový sál Aurelius nabízí nejmodernější audiovizuální techniku, vjezd pro automobil a kapacitu až 450 sedících osob. Dalších osm salónků a sálů různých velikostí od 15 do 130 osob se přímo nabízí pro firemní akce všeho druhu. Bezplatné parkování až pro 130 vozů a vysokorychlostní WiFi zdarma v celém komplexu jsou samozřejmostí.

Výtečné jídlo z hotelových kuchyní mohou hosté zapít místním vínem nebo výborným pivem z domácího minipivovaru Galant otevřeného v roce 2015. Ten si mohou hosté prohlédnout na vlastní oči, poslechnout si odborný výklad místního sládka a samozřejmě i ochutnat hotové dílo a případně si jej odvézt společně s vínem z našeho vinařství jako dárek pro své přátele.

Tým hotelu pro Vás připraví širokou nabídku doplňkových aktivit. Ať už se jedná o večery s cimbálem, řízené degustace vín, destilátů nebo hmyzu, molekulární kuchyně, treasure hunt, vinné kasino, lety balónem, nebo jen příjemné grilování šťavnatého selátka.

Hotel je jako stvořený pro incentivní turistiku a jeho okolí poskytuje možnost těch nejkrásnějších výletů – a ať už se rozhodnete pro místní zámek, Dietrichsteinskou hrobku, Svatý kopeček, Židovské město, jeskyně na Turoldu, Kozí hrádek, opevnění z doby první republiky, Pálavské vrchy a jejich hrady, rakouský Poysdorf, Vídeň, Lednicko-Valtický areál, největší českou památku UNESCO, nebo jen procházku mezi vinicemi, nikdy se nezmýlíte.

Neváhejte a uspořádejte ve 4* Hotelu Galant firemní akci, na kterou budou Vaši hosté dlouho vzpomínat!

 

Tomáš Sedláček, Marketing & Revenue Manager

Hotel Galant****, Mlýnská 2, 692 01  Mikulov

Tel: +420 519 323 353 / Mobil: +420 723 922 426

E-mail: sm@galant.cz / www.galant.cz

Komentáře (0)

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Partneři magazínu
další partneři
© 2024 BYZMAG.cz, Všechna práva vyhrazena.