#Marketing

Každá žena je krásná, každá žena je jedinečná

Redakce11.6.2017

 Toto heslo beze zbytku platilo pro naše další mimoklubové setkání Cosmopolitan Executive Helas Ladies Club. Tentokrát byl cílem naší návštěvy showroomu významné české šperkařské rodiny JK Jitka Kudláčková, která má na tuzemském trhu pětadvacetiletou

Každá žena je krásná, každá žena je jedinečná 3 fotografie ve fotogalerii

 Toto heslo beze zbytku platilo pro naše další mimoklubové setkání Cosmopolitan Executive Helas Ladies Club. Tentokrát byl cílem naší návštěvy showroomu významné české šperkařské rodiny JK Jitka Kudláčková, která má na tuzemském trhu pětadvacetiletou tradici. Doménou značky jsou původní a osobité návrhy šperků a celých kolekcí s příběhem a důraz kladený na vysokou kvalitu zpracování.

Přijali jsme pozvání přímo do dílny, kde se rodí originální šperky z drahých kovů a kamenů, v areálu BB Centra v Praze 4, v budově Filadelfie.  Mohli jsme zblízka pozorovat, jak šperky vznikají oběma používanými způsoby, s využitím klasické zlatnické metody a moderním 3D designem. Dozvěděli jsme se něco z historie firmy i z její žhavé současnosti. Pronikli jsme alespoň částečně do tajů vzniku kolekcí šperků.

Neotřelým příkladem kolekce s příběhem je i ta s názvem „Naši motýli“, která vznikla ve spolupráci s projektem www.ceska-krajina.cz. Část výtěžku z prodeje kolekce poslouží k záchraně ohrožených druhů. Motýli totiž patří k nejkrásnějším a zároveň k nejohroženějším obyvatelům české přírody. Z původních 161 druhů motýlů, kteří ještě před sto lety žili na území dnešní České republiky, jich vyhynulo již 11 procent. Česká krajina tak přišla o devatenáct druhů motýlů. Majitelé firmy neváhali podpořit zajímavý projekt tvůrčím způsobem sobě vlastním. Motýly navrhl designer firmy pan David G. Hrubec a na výrobě se podílel celý tým firmy JK JITKA KUDLACKOVA JEWELS.

Spolu se šperky dokáže podpořit ženskou krásu a zejména výrazně pozvednout sebevědomí ženy líčení. Jednoduché a zároveň účinné tipy na denní líčení nám prozradili make-up artisté značky Sephora. K aktuálním make-up trendům patří zejména dokonale rozjasněná pleť.

Velmi příjemné odpoledne korunoval úchvatný výhled na večerní Prahu, který se nám z terasy BB Centra nabízel.

Kde se setkává šmrnc první republiky se světem moderních technologií a energických ženských osobností? Dámský klub Cosmopolitan Executive Helas Ladies Club již 18 let podporuje, inspiruje a sdružuje ženy s aktivním přístupem k životu. Klubová setkání přinášejí vždy odbornou a společenskou část, spojují zábavu a osobní rozvoj – to vše v tom nejpříjemnějším, vstřícném a inspirujícím prostředí. Členky se setkávají se známými osobnostmi českého společenského života, stejně tak s profesionály z nejrůznějších oborů, kteří by mohli zaujmout všestrannou a aktivní ženu, ať už její věk začíná dvojkou nebo osmičkou.

www.helas-ladies-club.cz

Komentáře (0)

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Partneři magazínu
další partneři
© 2024 BYZMAG.cz, Všechna práva vyhrazena.