#Lifestyle

Matouš Forman - sommelier George Prime Steak restaurant

Redakce1.11.2016

Matouš Forman - sommelier George Prime Steak restaurant 4 fotografie ve fotogalerii

V George Prime Steak stále něco nového

Charakterizovat jedinečný steakový restaurant v centru Prahy v Platnéřské ulici je snadné - skvělá kuchyně, luxusní prostředí a výjimečně chutné nápoje. V George Prime Steak jdou ale dál a neustále péči o své hosty vylepšují. Ti se tu tak setkají s novým sommelierem, ještě exkluzivnější nabídkou vín a ocení i decentní prostředí neobvyklých salónků.

Nabídka výjimečných značek vín v George Prime Steak restaurantu získala v těchto dnech svého nového sommeliera. S mladistvým elánem a opravdovou vášní pro nápoj králů se jím stal Matouš Forman.

S novou tváří, která hostům ochotně poradí s výběrem správné značky vína, se pojí i další novinka. Tou bude od dubna zdejší Sommeliers Pick, tedy exkluzivní nabídka vín nad rámec již existujícího vinného lístku. Jde o skutečně neobyčejná vína z těžko dostupných šarží a ročníků. Patří k nim i výjimečná vína, která zástupci restaurace dovážejí do Prahy ze svých cest.

S lahodným vínem a skvělými pokrmy perfektně souzní moderní design restaurace, která nabízí také dva originální salónky. V prvním z nich pojmenovaném Kapitánův stůl mohou hosté zakusit jedinečný interaktivní gastronomický zážitek. Téměř okamžité setkání s šéfkuchařem umožňují speciální dveře spojující salónek s kuchyní. Prostor navíc zajímavě osvětluje úchvatná celonástěnná vinotéka. Druhý privátní prostor se nazývá Foundation Room a disponuje svým vlastním vchodem z ulice. Nabízí 10 míst k sezení, nebo prostor pro privátní coctail party s až 20 návštěvníky.

Podtitul restaurantu, tedy nejlepší steaky v Praze vychází z jedinečné kvality hovězího masa „prime“, tedy z pouze 2-3% nejlepšího hovězího vyprodukovaného v USA. Opravdu výjimečná jakost vychází z pečlivého výběru farem a maximálně přirozeného a etického chovu. Samozřejmostí je vysoce kvalitní krmivo. Steaky navíc v GPS vyzrávají nejméně 30 dní. Vedle steaků nabízí v George Prime Steak restaurantu velmi chutné mořské speciality, předkrmy a saláty.

Vítek Mužík

DIANA MEDIA

Tel.: +420 605 561 339

vitek@dianamedia.cz

Komentáře (0)

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Partneři magazínu
další partneři
© 2024 BYZMAG.cz, Všechna práva vyhrazena.