Lidé a projekty

Jaká témata letos hýbou HR světem?
To zjistíte na konferenci EVOLVE! Summit 2019

Procesní řízení ve firmě je dobrá prevence potíží
V rozhovoru s Ing. Alexandrem Tolochem si povídáme o meření KPI, procesních mapách při řízení rizik ve firmách, kompetenčních modelech a dalších zajímavostech ze světa…

Sergio Bellini, majitel a šéfkuchař brněnské restaurace Castellana Trattoria
Kdo by nemiloval jižanskou rozmanitost chutí, vůní, barev i tvarů italské kuchyně. Získala si celý svět. Ať již pokrmy zdomácnělými i v jiných zemích, jako jsou pizza a…

Jak se nám svět mění pod rukama
Marek Navrátil, psycholog a headhunter, se potkává s Michalem Pohludkou u kávy v centru Prahy. Běžná konverzace se mění na soubor Markových otázek navádějících Michala…

BYZMAG Léto 2019

Adéla Pečlová: Architektka, která se dala na dráhu šperkařky
Adéla Pečlová vyrábí své vlastní šperky. Hezké, minimalistické šperky, které mimo jiné ctí tradici českého sklářství. Pracuje nejen s českým sklem, ale také s…

ING. MICHAL POHLUDKA, PH.D., MBA
Dlouhá léta byl manažerem korporátní společnosti působící ve zdravotnictví. Vedl obchod v zemích střední a východní Evropy, implementoval Key Account Management mimo…

MARTIN RADINA - SPADIA LAB a.s.

Petr Lžičař - v hotelnictví se ctí loajalita
Jak si v hotelnictví udržet zaměstnance a získat jejich loajalitu
